Volumul schimburilor comerciale dintre Romania si China este in crestere

Postat la 24 iunie 2011 17 afişări

Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca volumul schimburilor comerciale dintre Romania si China este in crestere, numai in primele patru luni ale acestui an fiind de 1,24 miliarde de dolari.

Ambasadorul Republicii Chineze in Romania, Liu Zengwen, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia deschiderii filialei Mures a Asociatiei de Prietenie Romania-China, ca volumul schimburilor comerciale din Romania si China a crescut de la 190 de milioane de dolari, in 1989, la 3,7 miliarde de dolari anul trecut si este in crestere. "In primele patru luni ale acestui an, volumul schimburilor comerciale este de 1,24 miliarde de dolari. A crescut, in comparatie cu (perioada similara din) anul trecut cu 12 la suta", a precizat ambasadorul. Potrivit acestuia, Asociatia de Prietenie Romania-China vrea sa intareasca relatiile dintre poporul roman si poporul chinez si sa aduca mai aproape agentii economici din cele doua tari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
schimburi comerciale,
romania,
china,
crestere
/actualitate/volumul-schimburilor-comerciale-dintre-romania-si-china-este-in-crestere-8383516
8383516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.