Volumul cifrei de afaceri din comerţul auto a crescut cu peste 12% în primele opt luni din 2017

Postat la 11 octombrie 2017 32 afişări

Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în primele opt luni din 2017 faţă de perioada similară a anului trecut atât ca serie brută cu 12,4%, cât şi ca serie ajustată cu 13,3%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Volumul cifrei de afaceri din comerţul auto a crescut cu peste 12% în primele opt luni din 2017

În perioada 1 ianuarie – 31 august 2017 comparativ cu perioada similară din 2016, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor, serie brută, a crescut cu 12,4% datorită creşterilor înregistrate la comerţul cu motociclete, piese şi accesorii aferente, întreţinerea şi repararea motocicletelor (+40,7%), întreţinerea şi repararea autovehiculelor (+26,9%), comerţul cu autovehicule (+10,6%) şi la comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule (+9,4%).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.