Voinea se dezice de Electorată: "Nu este la mine, e pe politică fiscală"

Postat la 18 martie 2014 33 afişări

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat marţi că aplicarea ordonanţei de urgenţă privind schema fiscală pentru restructurarea creditelor populaţiei, denumită de presă "Electorata", nu se regăseşte printre atribuţiile sale, fiind o problemă de politică fiscală.

Voinea se dezice de Electorată: "Nu este la mine, e pe politică fiscală"

 "Nu e la mine, e pe politică fiscală", a răspuns Voinea întrebat dacă poate da detalii privind stadiul proiectului de act normativ şi când va intra în vigoare măsura de spijinire a persoanelor cu credite, anunţată de premierul Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu declara în urmă cu o lună că prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu a fost unul dintre artizanii "electoratei", şeful statului menţionând că doreşte ca Banca Naţonală să nu ajungă în situaţia de a executa dispoziţiile Guvernului.

Ulterior, BNR a răspuns printr-un comunicat în care susţinea că schema fiscală pentru restructurarea creditelor populaţiei a fost concepută, iniţiată şi dezvoltată de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, invocând ca semnificativ în acest sens un articol publicat de Voinea pe site-ul Financial Times.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/voinea-se-dezice-de-electorata-nu-este-la-mine-e-pe-politica-fiscala-12286249
12286249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.