LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Voiculescu, despre varianta Oana Mihăilă ministru al Sănătăţii: Îi voi oferi toată susţinerea mea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 aprilie 2021 80 afişări

Vlad Voiculescu spune că, dacă Oana Mihăilă va fi noul ministru al Sănătăţii, are toată susţinerea sa: „Pentru cei care vor o schimbare şi pentru cei care împărtăşesc valorile de adevăr, profesionalism, de transparenţă voi fi în continuare un partener”.

Voiculescu, despre varianta Oana Mihăilă ministru al Sănătăţii:  Îi voi oferi toată susţinerea mea

Cea care i-ar urma lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii ar urma să fie dr. Oana Mihăilă, în prezent secretar de stat, potrivit unor surse politice.

Întrebat, vineri, dacă i-ar acorda sprijinul său, Vlad Voiculescu a spus că Oana Mihăilă ar avea susţinerea sa.

„Dacă aceasta va fi decizia Alianţei USR PLUS, ca dr. Oana Mihăilă sau altcineva să meargă să preia portofoliul, evident că îi voi oferi toată susţinerea mea. Nu e vorba numai de mine, ci de întreaga echipă”, spune Vlad Voiculescu.

El precizează că a intrat în politică pentru a face „o diferenţă”.

„Ca să fie foarte clar, am intrat în politică, eu şi colegii mei, să facem o diferenţă, nu pentru o funcţie sau alta. Cu siguranţă voi pune umărul şi de acum încolo şi cu siguranţă pentru cei care vor o schimbare şi pentru cei care împărtăşesc valorile de adevăr, profesionalism, de transparenţă voi fi în continuare un partener”, conchide Voiculescu.

Dr. Oana Mihăilă este medic endocrinolog în Oradea.

Dr. Oana Mihăilă va fi propunerea USR PLUS pentvru a prelua funcţia de ministru al Sănătăţii, potrivit unor surse din alianţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
mihăilă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.