Vodafone si Orange lansează iPhone 4S pe 11 noiembrie

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 01 noiembrie 2011 77 afişări

Vodafone, operatorul de telecomunicaţii numărul doi în România, va lansa pe 11 noiembrie noul iPhone 4S, telefonul de ultimă generaţie de la Apple pe care compania l-a prezentat la nivel mondial la începutul lunii octombrie. La scurt timp de la anunţul companiei, şi competitorul Orange a anunţat că lansează telefonul pe aceeaşi dată.

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone a anunţat astăzi că va lansa noul iPhone 4S pe data de 11 noiembrie, odată cu lansarea telefonului pe alte 14 pieţe din lume, printre care Hong Kong sau Coreea de Sud.

Tot atunci a anunţat şi competitorul Orange că va lansa telefonul.

Cele două companii nu au oferit însă detalii despre preţul terminalului şi despre ofertele comerciale pe care le vor face pentru vânzarea iPhone 4S. "Mai multe informaţii vor urma în curând", se arată în comunicatul Vodafone România.

Mult-aşteptatul telefon a stârnit controverse la nivel mondial, mai întâi pentru că fanii Apple mizau pe lansarea iPhone 5, care să propună totodată şi o schimbare de design, şi nu o versiune îmbunătăţită a versiunii precedente.

Pe de altă parte, utilizatorii acuză acum diverse probleme ale telefonului, cea mai mare fiind epuizarea rapidă a bateriei care nu durează nici măcar 12 ore. Mesajele de nemulţumire ale deţinătorilor de iPhone 4S au inundat forumurile în ultimele zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vodafone,
lansare,
iPhone 4S
/actualitate/vodafone-si-orange-lanseaza-iphone-4s-pe-11-noiembrie-8925476
8925476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.