Vodafone România: Primele holograme live la rezoluţie 4K din lume

Postat la 04 martie 2021 92 afişări

 Vodafone România: Primele holograme live la rezoluţie 4K din lume

La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul tehnologiei 5G, o hologramă live, Vodafone România a realizat anul acesta primele holograme live la rezoluţie 4K, tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

Descrierea inovaţiei:

În cadrul acestui proiect unic la nivel mondial au fost implicate echipe de ingineri Vodafone, precum şi echipele de Marketing Communications şi Public Relations ale companiei. Hologramele 4K au fost lansate în luna martie, când „clienţii au avut oportunitatea de a dărui mamelor un cadou special prin crearea, cu ajutorul reţelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o hologramă live la rezoluţie 4K. În cadrul unui spaţiu dedicat şi cu ajutorul echipamentului special, mamele au fost înregistrate şi transformate în timp real, cu ajutorul 5G, în holograme live 4K ce au surprins reacţiile şi trăirile acestora”, spun reprezentanţii companiei.

Elementul de noutate:

Compania a realizat primele holograme live la rezoluţie 4K din lume dezvoltate cu tehnologia 5G.

Efectele inovaţiei:

Hologramele live la rezoluţie 4K au demonstrat performanţele, avantajele şi posibilităţile pe care tehnologia 5G le poate aduce.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.