Vodafone Microsoft lansează serviciul de cloud computing pentru clienţiii de business

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 februarie 2013 50 afişări

Vodafone România a lansat în parteneriat cu Microsoft soluţia de cloud computing adresată clienţilor de business Microsoft Office 365, serviciu inclus în portofoliu sub formă de abonament lunar, estimând câteva mii de clienţi până la sfârşitul anului.

Un utilizator va plăti între 3,3 şi 19 euro pe lună, tarif fără TVA, şi va putea accesa suita de pe cinci dispozitive diferite, printre care PC-ul, laptopul, tableta sau telefonul mobil inteligent. "Serviciul este disponibil într-o primă fază companiilor medii şi mari pentru ca în următoarele etape să fie cuprinsă toată gama business. Acesta este doar un prim pas", a declarat Gabriela Matei, cloud director al Microsoft şi fost director comercial pe segmentul business al Vodafone România.

Nume din piaţa locală precum Kraft Foods, Mc Donald's, Starbucks, Axa sau Provident folosesc deja soluţia Office 365, numărul companiilor care au adoptat soluţia în ultimul an fiind cu 150% mai mare decât în 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-microsoft-lanseaza-serviciul-de-cloud-computing-pentru-clientiii-de-business-10590323
10590323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.