Vodafone lansează abonamentul cu minute nelimitate în roaming

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 iulie 2013 9534 afişări

Clientii Vodafone RED, abonamentele cu minute nelimitate care costă 29, 45 sau 65 de euro lunar, pot vorbi nelimitat în roaming, prin optiunea “Roaming pe zi”, potrivit unui comunicat de presă al Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă. Costul opţiunii “Roaming pe zi”, valabilă în statele Uniunii Europene şi Turcia, este de trei euro, în timp ce apelurile primite nu vor fi taxate.

Vodafone lansează abonamentul cu minute nelimitate în roaming

„Ne face placere sa extindem beneficiile utilizatorilor Vodafone RED cu  optiunea “Roaming pe zi” ,  care aduce apeluri nelimitate si in roaming, la un tarif foarte convenabil, de numai 3 Euro/ zi. In plus, acestia au acces la traficul de date, inclus in abonament, ceea ce inseamna, practic, ca pot naviga fara griji pe internet si atunci cand se afla in strainatate”, a declarat Andreea Cramer, director postpaid Consumer Business Unit al Vodafone Romania.

Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB. Clientii Vodafone Romania care au optat pentru alt tip de abonament, precum si utilizatorii Cartelei Vodafone, isi pot activa, de asemenea, optiunea “Roaming pe zi”. Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi (TVA inclus), clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si companii, pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

Serviciu “Roaming pe zi” este valabil si pentru destinatii precum Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro/ zi pentru clientii Vodafone RED, respectiv 8 euro/zi pentru abonatii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Peste zece milioane de români călătoresc anual în străinătate. 

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal 2011-2012, încheiat în martie, venituri de 812,1 milioane euro, în scădere cu 2,7%, în timp ce profitul EBITDA (înainte de dobânzi, taxe, depreciere şi amortizare) a urcat cu 1,4%, la 302,9 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roaming,
vodafone,
abonament,
lansare,
optiune,
apeluri
/actualitate/vodafone-lanseaza-abonamentul-cu-minute-nelimitate-in-roaming-11057748
11057748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.