Vocea României: Două fete au făcut show pe melodia "Lady Marmalade" şi doi băieţi au ridicat antrenorii în picioare

Postat la 16 noiembrie 2011 79 afişări

Confruntarea duetelor de la show-ul Vocea României de la Pro TV de marţi seară a redus fiecare echipă la şase concurenţi. După ultima etapă, Cântecul decisiv, cei patru antrenori au rămas cu câte cinci concurenţi în echipă, cu care vor merge mai departe, în etapa ediţiilor live.

Horia Brenciu a ales pentru duetul Cristinei Vasiu cu Lucia Dumitrescu o piesa de-a Christinei Aguilera - "Lady Marmalade". Fetele s-au descurcat de minune pe scenă, însa Brenciu a ales-o pe Cristina să meargă mai departe. În comparaţie cu prestaţia lor de la Audiţiile pe nevăzute, duetul de la Confruntari al Oanei Brutaru cu Andra Covaleov a fost sub aşteptările juraţilor. Fetele au cântat piesa Rihannei "Only girl".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
vocea romaniei,
Lady Marmalade,
melodie
/actualitate/vocea-romaniei-doua-fete-au-facut-show-pe-melodia-lady-marmalade-si-doi-baieti-au-ridicat-antrenorii-in-picioare-8981501
8981501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.