Vladimir Putin îi acordă cetăţenia rusă lui Gérard Depardieu

Postat la 03 ianuarie 2013 22 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a acordat joi cetăţenia rusă actorului francez Gérard Depardieu, care a ameninţat de curând că renunţă la paşaportul francez în semn de protest faţă de creşterea impozitelor vizându-i pe cei mai bogaţi francezi.

"Vladimir Putin a semnat un decret privind acordarea cetăţeniei ruse francezului Gérard Depardieu", a anunţat Kremlinul într-un comunicat.

În decembrie, actorul francez Gerard Depardieu a decis să-şi părăsească ţara natală din cauza majorărilor repetate de taxe pe venit aplicate de liderul de la Elysee, Francois Hollande.

Gerard Depardieu, celebru, printre altele, şi pentru rolurile din filmele "Cyrano de Bergerac" şi "Asterix şi Obelix", a cumpărat o casă în satul belgian Nechin, aflat lângă graniţa cu Franţa, potrivit primarului localităţii, Daniel Senesael. Acesta a adăugat că actorul s-a interesat şi de procedura de a primi rezidenţă în Belgia.

Cititi mai multe pe www.mediafax,.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-ii-acorda-cetatenia-rusa-lui-g-rard-depardieu-10424960
10424960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.