Vizionar sau MĂSCĂRICI? Cine este Elon Musk cu ADEVĂRAT, cel mai bogat om din lume?

Postat la 27 aprilie 2022 122 afişări

Vizionar sau MĂSCĂRICI? Cine este Elon Musk cu ADEVĂRAT, cel mai bogat om din lume?

Elon Musk este unul dintre fondatorii şi directorul executiv al producătorului de maşini electrice Tesla şi al producătorului de rachete SpaceX.

Născut în Africa de Sud, Musk a petrecut ceva timp în Canada înainte să se mute în cele din urmă în Statele Unite ale Americii. A urmat cursurile Universităţii din Pennsylvania, iar apoi Musk a început să înregistreze succese în zona antreprenorială cu Zip2 şi X.com.

De asemenea, Elon Musk a jucat un rol crucial în crearea companiei care avea să devină PayPal.

Elon Musk este cel mai bogat om din lume

Succesul său răsunător a dus la comparaţii cu alţi vizionari, cum ar fi Steve Jobs, Howard Hughes, Henry Ford şi Bill Gates. După o copilărie adesea dificilă, Musk a dezvoltat o etică a muncii necontenită şi o viziune stăruitoare.

Momentan, Elon Musk este cel mai bogat om din lume, averea sa ajungând la 269,7 miliarde de dolari, scrie descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
africa de sud,
canada,
producator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.