Vivre dă startul reducerilor de Black Friday pe 11 noiembrie şi estimează vânzări de peste 10 milioane de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 05 noiembrie 2020 47 afişări

Vivre dă startul reducerilor de Black Friday pe 11 noiembrie şi estimează vânzări de peste 10 milioane de euro

Vivre, principalul retailer online de mobilier şi decoraţiuni din România şi Europa de Est, anunţă că evenimentul de Black Friday din acest an, în cadrul căruia, potrivit reprezentanţilor businessului, reducerile vor urca până la 90% pentru anumite articole, va fi lansat pe 11 noiembrie.

Având în vedere creşterea exponenţială a întregii industrii de e-commerce din acest an, compania estimează că în ediţia din acest an va înregistra vânzări record de peste 10 milioane de euro, respectiv o creştere de 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru a maximiza capacitatea de procesare a comenzilor, reprezentanţii companiei spun că au reorganizat fluxurile interne, au suplimentat spaţiile de depozitare, echipamentele de manipulare a mărfii, precum şi numărul de angajaţi. Campania de Black Friday se va desfăşura simultan, în cele nouă ţări în care compania activează: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
estimare,
reduceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.