Viorel Hrebenciuc, pus sub învinuire pentru mărturie mincinoasă

Postat la 07 aprilie 2016 130 afişări

Fostul politician Viorel Hrebenciuc a fost pus sub învinuire de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru mărturie mincinoasă, informează printr-un comunicat de presă, joi, Parchetul.

Viorel Hrebenciuc, pus sub învinuire pentru mărturie mincinoasă

 "Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1Bucureşti s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Hrebenciuc Viorel pentu săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasăîn formă continuată, acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă drepturile şi obligaţiile procesuale", se mai spune în comunicat.

Viorel Hrebenciuc a ajuns, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a luat la cunoştinţă faptul că este suspect de mărturie mincinoasă, după ce ar fi fost denunţat de omul de afaceri Ioan Niculae, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viorel-hrebenciuc-pus-sub-invinuire-pentru-marturie-mincinoasa-15214872
15214872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.