Procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi a fost spionată de foşti agenţi Mossad. Kovesi: A fost o încercare nereuşită de intimidare

Postat la 06 aprilie 2016 125 afişări

Surse judiciare au declarat miercuri pentru MEDIAFAX că asupra procurorului şef al DNA "s-au exercitat acte de hărţuire în vederea intimidării", fiind intreprinse activităţi de spionare a comunicaţiilor, în special în rândul unor persoane apropiate Codruţei Kovesi.

Procurorul şef al DNA, Codruţa Kovesi a fost spionată de foşti agenţi Mossad. Kovesi: A fost o încercare nereuşită de intimidare

 Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticoruţie, Codruţa Kovesi, a declarat pentru MEDIAFAX că presiunile foştilor agenţi Mossad au reprezentat "o încercare nereuşită de intimidare" şi în prezent se fac investigaţii într-un dosar aflat pe rolul unei alte unităţi de parchet.

"Este un dosar în curs la altă unitate de parchet, în care nu am calitate. A fost o încercare nereuşită de intimidare", a declarat pentru MEDIAFAX Laura Codruţa Kovesi.

Persoanele care ar fi exercitat "actele de hărţuire în vederea intimidării" ar fi foşti agenţi ai serviciului de informaţii externe al Israelului, Mossad, au precizat pentru MEDIAFAX sursele judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/procurorul-sef-al-dna-codruta-kovesi-a-fost-spionata-de-fosti-agenti-mossad-kovesi-a-fost-o-incercare-nereusita-de-intimidare-15209373
15209373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.