Modul prin care puteţi primi 3.500 de lei de la stat. Nu trebuie daţi înapoi

Autor: Ştefan Stan Postat la 06 aprilie 2016 34311 afişări

Această măsură ar face parte dintr-un set de pro­pu­neri convenite de Ministerul Muncii împreună cu repre­zen­tanţii confede­ra­ţiilor sin­di­cale şi patronale

Modul prin care puteţi primi 3.500 de lei de la stat. Nu trebuie daţi înapoi

Această măsură ar face parte dintr-un set de pro­pu­neri convenite de Ministerul Muncii împreună cu repre­zen­tanţii confede­ra­ţiilor sin­di­cale şi patronale, care are ca scop creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă.

O altă măsură din acest pachet este încercarea de formare profesională sau de recalificare gratuită a persoa­nelor care nu sunt angajate în meseriile căutate pe piaţa muncii.

„De asemenea, avem în vedere dezvoltarea învăţământului alternativ, astfel încât să încercăm să calificăm şomerii în meserii cerute pe piaţa muncii”, a mai spus ministrul muncii. Claudia-Ana Costea a mai spus că dorinţa ei este ca românii din afara graniţelor să revină în ţară, să îşi împărtăşească experienţele trăite acolo şi să ajute statul la punerea în aplicare a acestor măsuri care să stimuleze mobilitatea forţei de muncă şi gradul de ocupare al popuaţiei.

 

Vedeţi AICI modul prin care puteţi primi 3.500 de lei de la stat

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministerul muncii,
minister,
munca
/actualitate/modul-prin-care-puteti-primi-3-500-de-lei-de-la-stat-nu-trebuie-dati-inapoi-15207151
15207151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.