Euroweb îşi diversifică portofoliul de servicii printr-un parteneriat cu Cisco

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 aprilie 2016 88 afişări

Euroweb îşi diversifică portofoliul de servicii printr-un parteneriat cu Cisco

Euroweb România, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de telecomunicaţii, specializat în furnizarea de soluţii de business IT&C dedicate segmentului B2B, anunţă încheierea unui parteneriat cu Cisco România. Acordul se înscrie în strategia Euroweb pentru anul în curs, care prevede diversificarea portofoliului prin adăugarea de noi soluţii şi servicii IT&C în zonele de cloud, centre de date şi securitate.

“Parteneriatul cu Cisco se înscrie în direcţia strategică a Euroweb şi constituie un factor cheie pentru a genera creşteri în următoarea perioadă, în măsura în care tot mai multe companii înţeleg necesitatea investiţiilor în soluţii de virtualizare şi infrastructură cloud. Cele mai multe investiţii vor veni din zona companiilor mici şi mijlocii care vor aloca între 15% şi 25% din veniturile totale pentru servicii de infrastructură, în funcţie de nevoile şi de specificul fiecărei companii”, spune Nazmi Çağlar Bölük, CEO Euroweb România.

El a menţionat că implementarea acestor tipuri de servicii în zona de cloud, poate genera economii de costuri de peste 20%, la care se adaugă alte beneficii, precum posibilitatea acestor companii de a investi în inovaţie, în dezvoltarea de noi produse şi servicii şi în creşterea vânzărilor.

Primele soluţii şi servicii, în urma parteneriatului cu Cisco România, vor fi disponibile din această lună.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/euroweb-isi-diversifica-portofoliul-de-servicii-printr-un-parteneriat-cu-cisco-15203854
15203854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.