50 de milioane de oameni au fost hack-uiţi prin servere din România. Cine sunt victimele

Postat la 06 aprilie 2016 1479 afişări

Un grup de hackeri a postat o bază de date online care pare să conţină informaţiile personale a aproape 50 de milioane de oameni

50 de milioane de oameni au fost hack-uiţi prin servere din România. Cine sunt victimele

Un grup de hackeri a postat o bază de date online care pare să conţină informaţiile personale a aproape 50 de milioane de oameni, în una dintre cele mai mari scurgeri de informaţii de acest fel, scrie Wall Street Journal.

Site-ul pe care au fost publicate informaţiile confidenţiale pare să fie deţinut de un grup islandez specializat în divulgarea de informaţii, folosind servere din România.

Associated Press a reuşit luni să verifice parţial autenticitatea scurgerii de informaţii după ce a verificat 10 coduri de identificare nelistate public ale unor persoane. Opt dintre acestea s-au dovedit corecte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
romania,
informatii
/actualitate/50-de-milioane-de-oameni-au-fost-hack-uiti-prin-servere-din-romania-cine-sunt-victimele-15207172
15207172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.