(P) De Paşte, oferă-le angajaţilor libertatea de a cumpăra ceea ce îşi doresc! Incepând din acest an, tichetele şi cardurile cadou pentru angajaţi sunt 100% neimpozabile

Postat la 07 aprilie 2016 602 afişări

În apropierea Sărbătorii de Paşte, oamenii sunt preocupaţi de găsirea unor cadouri originale, memorabile, pe care să le poată oferi cu plăcere. Iar presiunea de a găsi o soluţie eficientă pentru recompensarea angajaţilor şi a partenerilor de afaceri este mare. În această situaţie, alegerea cadoului potrivit poate fi o provocare, mai ales că acesta trebuie să reflecte nevoile şi dorinţele fiecărui angajat sau colaborator.

(P) De Paşte, oferă-le angajaţilor libertatea de a cumpăra ceea ce îşi doresc! Incepând din acest an, tichetele şi cardurile cadou pentru angajaţi sunt 100% neimpozabile

Începând cu anul acesta, lucrurile se simplifică!

De la 1 ianuarie, noul Cod Fiscal a adus o veste bună pentru antreprenori şi manageri: pot acorda salariaţilor bonusuri de Paşte 100% neimpozabile, sub forma tichetelor şi cardurilor cadou.

Aşadar, de Paşte, le poţi oferi angajaţilor tăi Ticket Cadou®şi carduri Compliments® emise de Edenred, în valoare de până la 150 de lei de persoană, şi nu vei avea de plătit niciun fel de impozite sau taxe salariale şi patronale, aşa cum se întâmplă în cazul bonusurilor obişnuite.

Sumele pe care le aloci de Paşte în acest mod vor fi deductibile pentru companie, fiind încadrate la cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost majorat începând cu acest an de la 2% la 5% din fondul total de salarii.

Oferite în beneficiul partenerilor de afaceri, Ticket Cadou® şi cardul Compliments® pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol şi sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil şi scutite de taxele sociale.

Angajaţii şi colaboratorii tăi îţi vor mulţumi cu siguranţă, pentru că îşi vor putea cumpăra de Paşte exact ce îşi doresc!

Tichetele cadou de la Edenred au cea mai mare reţea de acceptare pe întreg teritoriul ţării, cu peste 66.000 de comercianţi parteneri. Cardurile cadou Compliments®, la rândul lor, pot fi folosite în peste 6500 de magazine pentru a achiziţiona produse de toate tipurile: de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare.

Crezi că e complicat să îndeplineşti dorinţele angajaţilor?

Cu Edenred este foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi şi comanzi online, iar Edenred îţi livrează tichetele sau cardurile gata pregătite şi sortate pentru fiecare angajat. Le primeşti la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Vrei să te convingi de toate avantajele soluţiilor noastre? 

Cere o ofertă sau discută cu un consultant Edenred.

www.edenred.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/p-de-paste-ofera-le-angajatilor-libertatea-de-a-cumpara-ceea-ce-isi-doresc-incepand-din-acest-an-tichetele-si-cardurile-cadou-pentru-angajati-sunt-100-neimpozabile-15205255
15205255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.