Christine Schillings preia conducerea Ana Hotels de la Alexandra Copos de Prada

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 06 aprilie 2016 622 afişări

Christine Schillings, cu o experienţă de 30 de ani în industria ospitalităţii în cadrul Hilton Worldwide, preia conducerea executivă a companiei Ana Hotels.

Christine Schillings preia conducerea Ana Hotels de la Alexandra Copos de Prada

Ea a petrecut ultimii 16 ani în poziţia de regional director Hilton Worldwide, fiind responsabilă de coordonarea unui portofoliu de 46 de hoteluri din Estul Europei, Turcia, Rusia şi Israel. Anterior, Christine Schillings a activat în sfera operaţională în hoteluri din Franţa, Germania, Marea Britanie dar şi România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis hotelul Athénée Palace Hilton în 1997.

Christine Schillings, 54 de ani, de naţionalitate belgiană, a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles în 1984 şi apoi s-a specializat în Asset Management, Project Management la Cornell University.

“Sunt onorată să preiau conducerea ANA Hotels, cea mai mare companie hotelieră pe piaţa locală. Pornind de la temelia companiei construită de George Copos şi continuată de Alexandra Copos de Prada, îmi propun să dezvolt şi mai mult acest brand în viitor;(...) interesul pentru România ca destinaţie de turism şi de business este în continuă creştere,” declară Christine Schillings.

Alexandra Copos de Prada renunţă la poziţia de conducere executivă Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale, urmând să rămână în continuare în consiliul de administraţie al companiei. Ea va continua să conducă Ana Pan şi se va dedica dezvoltării de proiecte de antreprenoriat personale.

„Christine cunoaşte bine piaţa din România, ea petrecând trei ani in Bucureşti odată cu deschiderea Athénée Palace Hilton in 1997.  În acea perioadă a fost mentor şi inspiraţie pentru mulţi tineri români care tocmai se lansau într-o carieră profesională în industrie,” spune Alexandra Copos de Prada.

Ana Hotels este prima companie românească de ospitalitate după cifra de afaceri. În 2015, Ana Hotels a înregistrat cea mai mare creştere la nivel de cifră de afaceri din anul 2008, ajungând la 29,8 milioane euro. Înfiinţată in 1996, compania deţine în prezent şapte hoteluri din segmentul upscale şi de lux situate în Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie Nord. Ana Hotels dispune de o capacitate totală de cazare de 975 camere iar în 2015 număra 710 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/christine-schillings-preia-conducerea-ana-hotels-de-la-alexandra-copos-de-prada-15209852
15209852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.