Doar jumătate din bucureşteni sunt mulţumiţi de locul de muncă

Postat la 05 aprilie 2016 185 afişări

Doar jumătate din bucureşteni sunt mulţumiţi de locul de muncă

Oraşul cu cea mai mare satisfacţie profesională din întreaga Uniune Europeană este Graz, al doilea oraş ca mărime din Austria. Potrivit unui Eurobarometru publicat de Comisia Europeană în ianuarie 2016, aproximativ 85% din locuitorii din Graz s-au declarat mulţumiţi de locurile lor de muncă.

Pe locul doi se situează Zurich (83%), urmat de Viena şi Reykjavik (79%). Topul este continuat de Copenhaga şi Rennes (78%) şi Bruxelles, Paris şi Geneva. Doar 51% de bucureşteni s-au declarat satisfăcuţi de locul de muncă.

Cei mai pesimişti angajaţi europeni sunt cei din zona de sud a continentului: Grecia, Italia sau Spania. 41% dintre respondenţii greci din Atena au declarat că „nu au fost deloc mulţumiţi” din punct de vedere profesional.

O situaţie asemănătoare s-a înregistrat şi în cazul italienilor din Torino, Roma sau Madrid.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doar-jumatate-din-bucuresteni-sunt-multumiti-de-locul-de-munca-15205275
15205275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.