Avertisment fără precedent de la FMI. Germania a fost pusă în faţa faptului împlinit. O catastrofă este IMINENTĂ

Postat la 05 aprilie 2016 134 afişări

WikiLeaks, website-ul care a arătat că serviciile americane de spionaj au interceptat şi convorbirile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel.

Avertisment fără precedent de la FMI. Germania a fost pusă în faţa faptului împlinit. O catastrofă este IMINENTĂ

Fondul Monetar Internaţional (FMI) poate acţiona la limita şantajului şi chiar inventa crize pentru a obţine ce vrea. Că instituţia ia în considerare astfel de tactici de negociere în cazul Greciei, ţară din bailouturile căreia a făcut profituri de miliarde de euro, su­gerează o convorbire între doi repre­zentanţi de rang înalt ai FMI publicată de WikiLeaks. Amândoi au legături foarte puternice cu România.

WikiLeaks, website-ul care a arătat că serviciile americane de spionaj au interceptat chiar şi convorbirile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel.

Vedeţi AICI avertismentul FMI: Catastrofa este IMINENTĂ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
avertisment,
aniversare
/actualitate/avertisment-fara-precedent-de-la-fmi-germania-a-fost-pusa-in-fata-faptului-implinit-o-catastrofa-este-iminenta-15201681
15201681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.