Violeta Alexandru a fost desemnată preşedintele PNL Bucureşti

Autor: Teodor Bobei Postat la 08 februarie 2020 95 afişări

Violeta Alexandru a fost desemnată preşedintele PNL Bucureşti

Violeta Alexandru a fost desemnată preşedintele PNL Bucureşti, cu 920 de voturi pentru numirea sa şi cu 10 voturi împotrivă. „A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureştiul”, a spus aceasta. 

„Nu există pentru mine mândrie mai mare alta decât să fiu colega voastră. Mie, acasă de când sunt mică, mi s-a spus mereu: nu fi rea, nu fi rea. Fii bună, fii blândă, fii înţelegătoare, fii respectuoasă, atentă la oamenii din jurul tău, nu fi rea. A venit momentul oamenilor buni să ajungă în poziţii cheie şi să schimbe Bucureştiul spre binele tuturor. Cred în voi, suntem o forţă”, le-a spus Violeta Alexandru colegilor din PNL.

Alegerile s-au desfăşurat la Palatul Parlamentului.

În urma centralizării voturilor, situaţia este următoarea: 920 de voturi pentru, 10 împotrivă şi 11 - nule.

Violeta Alexandru este, în prezent, ministrul Muncii demis în urma moţiunii de cenzură.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
violeta alexandru,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.