Orban, atacuri la adresa lui Firea: Bucureştiul e inima României. Azi a fost băgată în stop cardiac

Autor: Teodor Bobei Postat la 08 februarie 2020 270 afişări

Orban, atacuri la adresa lui Firea: Bucureştiul e inima României. Azi a fost băgată în stop cardiac

Ludovic Orban a lansat, la reuniunea pentru alegerea conducerii PNL Bucureşti, mai multe atacuri la adresa primarului Capitalei, pe care o acuză că nu ia măsuri împotriva poluării. „Nu se poate să ai cea mai poluată capitală şi să nu faci nimic”, spune premierul. 

„Am crezut că greu voi găsi un om care să muncească mai mult decât mine. Cu toate astea, am găsit - Violeta Alexandru. Greu am crezut că poate exista un om mai empatic, sensibil la problemele oamenilor si mai deschis în comunicarea publică decât mine şi, cu toate astea, am găsit. Tot Violeta Alexandru”, a declarat premierul Ludovic Orban la Parlament.

Cu această ocazie, Orban a lansat şi atacuri la adresa primarului Gabriela Firea.

„Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii sau se opreşte din bătaie, sau dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Astăzi şi România suferă, pentru că Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă care şi-a bătut joc de fiecare bucureştean în ultimii nu 4 ani de zile, ci în ultimii 12 ani de zile. (...) Nu se poate să ai cel mai poluat oraş, cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic”, a mai precizat Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orban,
pnl,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.