Violenţe împotriva romilor români şi bulgari la Paris: Francezii, panicaţi că „un bărbat într-o dubiţă albă” le răpeşte copii pentru a le fura organele

Postat la 28 martie 2019 220 afişări

Mai multe atacuri neprovocate asupra comunităţii rromilor din Franţa au erupt după ce numeroase acuzaţii false despre răpirea unor copii au apărut pe reţelele de socializare, relatează BBC.

Violenţe împotriva romilor români şi bulgari la Paris: Francezii, panicaţi că „un bărbat într-o dubiţă albă” le răpeşte copii pentru a le fura organele

Cu toate acestea, poliţiştii spun că avertizările despre „un bărbat într-o dubiţă” care răpeşte copii de pe străzi sunt „total nefondate”.

În jur de 20 de persoane au fost arestate luni noapte, după ce au atacat comunitatea romilor cu arme improvizate. Şeful poliţiei din una dintre suburbii avertizează poliţiştii despre o „psihoză care începe să se răspândească”.

 

Declaraţii despre un bărbat într-o dubiţă care răpeşte copii, cel mai probabil pentru trafic de minori şi trafic ilegal cu organe, s-au răspândit în ultimele săptămâni.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
romi,
barbat,
organe,
bulgari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.