Violenţă în sala de clasă: Anchetă la o şcoală din Maramureş, după ce au apărut imagini cu o profesoară care loveşte mai mulţi elevi

Autor: Laura Buciu Postat la 25 octombrie 2020 63 afişări

Poliţiştii din Borşa, judeţul Maramureş, s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări, după ce, în mediul online, au apărut imagini în care o profesoară loveşte mai mulţi elevi.

Violenţă în sala de clasă: Anchetă la o şcoală din Maramureş, după ce au apărut imagini cu o profesoară care loveşte mai mulţi elevi

Poliţia Maramureş a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii din Borşa s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări la o şcoală din Borşa, unde o profesoară a fost surprinsă în imagini filmate în instituţia de învăţământ, în timp ce loveşte elevii.

Cercetările se fac pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă şi nedenunţarea, urmând a se stabili toate împrejurările producerii faptei şi dispunereamăsurilor legale care se impun.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şcoală,
cercetare,
lovire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.