Vintu, Stoian si Turcan au fost eliberati

Postat la 16 septembrie 2010 10 afişări

Sorin Ovidiu Vintu, soferul sau, Alexandru Stoian, si omul de afaceri moldovean Octavian Turcan vor fi cercetati in libertate, ca urmare a deciziei de joi a Curtii de Apel Bucuresti. Sorin Ovidiu Vintu si Octavian Turcan au interdictie, timp de 30 de zile, de a parasi tara pe perioada cercetarilor, a decis instanta.

Cu doua voturi "pentru" si unul "impotriva", completul de judecata al Curtii de Apel Bucuresti a decis punerea in libertate a celor trei, acuzati de favorizarea infractorului, respectiv a lui Nicolae Popa, condamnat, in lipsa, la 15 ani de detentie pentru fraudarea a 300.000 de investitori ai FNI.Instanta a dispus o serie de interdictii in cazul celor trei.Ei nu au voie sa poarte arma sau sa-si schimbe domiciliul fara incuviintarea instantei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vintu,
Stoian,
Turcan,
eliberare
/actualitate/vintu-stoian-si-turcan-au-fost-eliberati-7266338
7266338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.