Vîntu: Mă voi supune deciziei instanţei, apoi îi urmăresc în justiţie pe Băsescu, Kovesi, Maior

Postat la 21 iunie 2012 14 afişări

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, joi, că se va supune deciziei instanţei şi după ispăşirea pedepsei îi va urmări în justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de acest "rapt", printre care i-a nominalizat pe Traian Băsescu, Laura Codruţa Kovesi, George Maior, Marius Iacob şi Florian Coldea.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care, joi, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a declarat la Realitatea TV că nu va ataca în niciun fel decizia instanţei. Vîntu a mai spus că nu se aştepta la această decizie a instanţei, pe care a catalogat-o ca fiind o bătaie de joc "la adresa actului de justiţie şi a bunului simţ". "Nu s-a făcut altceva decât să se legifereze tentativa de furt a lui Ghiţă, ajutat de Parchetul General - Kovesi, la instigarea lui Traian Băsescu. Asta e realitatea. Îmi pare rău să constat că nişte judecători s-au făcut părtaşi", a mai spus el.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin ovidiu vintu,
condamnare,
justitie,
santaj
/actualitate/vintu-ma-voi-supune-deciziei-instantei-apoi-ii-urmaresc-in-justitie-pe-basescu-kovesi-maior-9769653
9769653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.