Vinovaţii pentru lipsa drumurilor din România sunt nucii bătrâni sau peşterile cu lilieci

Postat la 26 iulie 2017 460 afişări

Peşteri de lilieci, situri arheologice, urşi din pădure şi mai nou nuci, toate acestea reprezintă elemente descoperite întotdeauna după ce demarează lucrările la un nou proiect de infrastructură, în condiţiile în care sunt efectuate studii de fezabilitate de milioane sau zeci de milioane de euro, bani care se dovedesc de multe ori aruncaţi pe fereastră.

Vinovaţii pentru lipsa drumurilor din România sunt nucii bătrâni sau peşterile cu lilieci

Cel mai nou caz este cel al centurii ocolitoare de la Mihăileşti, Giurgiu. Proiectul a demarat în 2011 când a fost organizată prima licitaţie, însă la acea vreme constructorul nici măcar nu a venit pe şantier pentru a construi ce promisese. La 6 ani de la prima tentativă de a construi drumul de 3 km noul constructor, a demarat lucrările cu doar câteva săptămâni înainte de expirarea deadlineului – iulie 2017, moment în care s-au descoperit arbori din specia nuc, „vinovaţii” de întârzierea lucrărilor.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.