Videanu candideaza pentru Palatul Cismigiu

Postat la 06 martie 2006 7 afişări

Ceea ce incepuse prin a fi un sambure de scandal intre liberali si democrati s-a incheiat cu o nespectaculoasa strangere de mana. Liberalul Ludovic Orban a recunoscut ca democratul Adriean Videanu e mai bine plasat in sondaje, asa ca i-a lasat locul de candidat al Aliantei PNL-PD pentru Palatul Cismigiu.

Ceea ce incepuse prin a fi un sambure de scandal intre liberali si democrati s-a incheiat cu o nespectaculoasa strangere de mana. Liberalul Ludovic Orban a recunoscut ca democratul Adriean Videanu e mai bine plasat in sondaje, asa ca i-a lasat locul de candidat al Aliantei PNL-PD pentru Palatul Cismigiu. Si s-a pus in slujba lui, conform protocolului, din pozitia de sef de campanie electorala. Iar Videanu n-a zis ba. 

Atat ca, la inceputul lui martie, o data ce va intra in campania electorala, actualul vicepremier isi va da, onorabil, demisia din guvern. Se va deschide astfel calea ca jocul "Il iei pe unul si-l pui intr-un loc, iar in locul lui il pui pe altul, in locul caruia... s.a.m.d." sa continue la nesfarsit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/videanu-candideaza-pentru-palatul-cismigiu-2510439
2510439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.