Videanu: ARD respectă votul românilor, USL poartă responsabilitatea pentru soarta societăţii

Postat la 10 decembrie 2012 15 afişări

Liderul ARD Adriean Videanu a declarat, luni, că ARD respectă rezultatul alegerilor şi va face opoziţie pentru a apăra democraţia, iar USL poartă cea mai mare responsabilitate privind soarta societăţii româneşti.

"ARD respectă votul românilor, un vot al românilor nu poate fi catalogat ca un eşec cel mult poate fi catalogat, din punctul nostru de vedere, ca un moment de reflecţie internă a activităţii noastre în ansamblu. Din acest punct de vedere, USL începând de astăzi poartă cea mai mare responsabilitate faţă de evoluţia societăţii româneşti. Guvernul USL2 nu mai poate da vina pe guvernul USL1", a precizat Videanu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă vede rezultatele obţinute de ARD ca un eşec, el a adăugat că Guvernul USL ar trebui să rezolve imediat aşteptările românilor şi că ARD va acţiona ca principalul partid de opoziţie şi va face o opoziţie constructivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Videanu,
ARD,
vot,
USL
/actualitate/videanu-ard-respecta-votul-romanilor-usl-poarta-responsabilitatea-pentru-soarta-societatii-10382152
10382152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.