Vicepreşedintele PNL Florin Roman, către Călin Popescu Tăriceanu: Să vă cereţi scuze românilor pe care i-aţi jignit!

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 29 aprilie 2018 184 afişări

Vicepreşedintele PNL Florin Roman i-a cerut, duminică, preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să le ceară scuze românilor pe care i-a jignit spunând că "atât îi duce capul”, afirmând că o asemenea afirmaţie este nepermisă unui demnitar al statului român.

„Preşedintele Senatului României, Anton Călin Popescu Tăriceanu, a jignit circa 6,2 milioane de romani, într-o maniera suburbana. <<Atât ii duce mintea>>, a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis preşedinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de romani nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci şi nepermisa din partea unui demnitar al statului roman, care se prezintă de fiecare data ca fiind un <<adevărat liberal>>!”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat transimis către MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CĂLIN POPESCU TARICEANU,
FLORIN ROMAN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.