Vicepreşedintele ANRE va fi cercetat sub control judiciar

Postat la 17 iunie 2014 40 afişări

Vicepreşedintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu, directorul Enel Florin Gugu şi Gheorghe Ciubotaru, asociat al unei firme, vor fi cercetaţi sub control judiciar în dosarul în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie, potrivit unei decizii luate marţi de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Vicepreşedintele ANRE va fi cercetat sub control judiciar

 Decizia CAB este definitivă.

În 7 iunie, Tribunalul Bucureşti a hotărât ca cei trei să fie cercetaţi în libertate, decizia fiind contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Potrivit motivării deciziei de cercetare în libertate, luată de Tribunalul Bucureşti, concluzia Parchetului privind caracterul necuvenit al foloaselor obţinute de vicepreşedintele ANRE Claudiu Dumbrăveanu este "pur speculativă şi nesusţinută de materialul de urmărire penală".

Citit mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vicepresedintele-anre-va-fi-cercetat-sub-control-judiciar-12775477
12775477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.