Viaţa minunată a caţeilor corgi ai reginei Elisabeta a II-a, serviţi de un valet in vase de argint - GALERIE FOTO - VIDEO

Postat la 26 februarie 2016 230 afişări

Regina marii Britanii are o rasă favorită de câini, corgi, care nu sunt excluşi, chiar dacă sunt o rasă extrem de agitată, de la regulile stricte ale Palatului Buckingham.

Protocolul cere ca la ora mesei fiecare căţel să îşi primească farfuria în funcţie de rang, mâncare fiind servită de un valet, în vase din argint şi porţelan.

Căţeii stau în semicerc în jurul reginei, iar hrana le este oferită în funcţie de vârstă. Fiecare căţel se bucură de un menu propriu, care include carne de vită, piept de pui, dar şi vegetale şi suplimente homeopatice. Amănuntele au fost făcute publice de antrenorul câinilor regali, Roger Mugford, într-un interviu pentru publicaţia Town&Country.

Corgi au apărut la palatul Buckingham în perioada lui George al VI-lea, care a primit căţeluşa Susan atunci când a împlinit 18 ani. În timp regina a avut peste 30 de corgi, dar în prezent mai are doar patru. 

Corgi este la origine un câine de turmă, o rasă scumpă, capabilă să danseze, să meargă pe skateboard, să se joace în fel şi chip

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viata-minunata-a-cateilor-corgi-ai-reginei-elisabeta-a-ii-a-serviti-de-un-valet-in-vase-de-argint-galerie-foto-video-15088878
15088878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.