Viaţa bate filmul: Parlamentari moldoveni au imobilizat un individ periculos, la bordul unui avion de pasageri

Postat la 24 noiembrie 2018 126 afişări

Un individ a încercat să deschidă uşa unui avion de pasageri, în timpul unui zbor pe ruta Moscova-Chişinău, bărbatul fiind imobilizat de parlamentari socialişti din Republica Moldova care au făcut parte din delegaţia preşedintelui Igor Dodon în cursul vizitei efectuate în Rusia.

Viaţa bate filmul: Parlamentari moldoveni au imobilizat un individ periculos, la bordul unui avion de pasageri

Incidentul de securitate a avut loc joi, la bordul unui avion al companiei Air Moldova care zbura de la Moscova la Chişinău. Un pasager a încercat să deschidă o uşă exterioară, în timp ce avionul se afla la altitudinea de 10.000 de metri.

La bordul aeronavei se aflau inclusiv nouă deputaţi socialişti moldoveni care se întorceau din Rusia. Ei au făcut parte din delegaţia preşedintelui moldovean, Igor Dodon, în timpul vizitei acestuia la Moscova, informează publicaţia Argumente şi Fapte Moldova (Argumenty i Fakty Moldova) şi agenţia Tass.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
imobilizare,
parlamentari,
pasageri,
moldoveni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.