Vezi cine a câştigat ediţia din 2016 a concursului Vocea României

Postat la 17 decembrie 2016 561 afişări

Vezi cine a câştigat ediţia din 2016 a concursului Vocea României

A fost, o seara plina de energie si emotii coplesitoare in finala celei de-a sasea editii a show-ului "Vocea Romaniei". Telespectatorii si-au ales favoritul, iar anul acesta Vocea Romaniei este Teodora Buciu.

Asadar, pentru al treilea an la rand trofeul a ajuns la un concurent din echipa lui Tudor Chirila. In varsta de 17 ani, castigatoarea spune ca va folosi premiul in valoare de 100.000 de euro ca sa studieze muzica si teatru la Londra.

In lacrimi si coplesita de emotii, castigatoarea mult ravnitului trofeu a sarit direct in bratele antrenorului ei.

Todora Buciu, castigatoare Vocea Romaniei: "Am zis ca am Al Doilea Razboi Mondial in burta, eh, acum il am in inima. E boom boom, atificii, nu mai pot! E mare, greu, e superb."

n finala, Teodora Buciu a vrajit publicul cu un hit al trupei Vama Veche - Zmeul - interpretat impreuna cu antrenorul ei, Tudor Chirila. Marea castigatoare a cantat vineri seara si alaturi de Tiberiu Albu, cel care a cucerit anul trecut trofeul "Vocea Romaniei". Pentru Tudor Chirila este a treia victorie consecutiva ca antrenor la Vocea Romaniei.

Tudor Chirila, jurat Vocea Romaniei: "Bucuria mea este pentru copilul asta. E foarte gratificant. Publicul de acasa se pricepe la muzica, fratilor."

Foarte aproape de marele premiu a fost si elevul lui Smiley, Alexandru Musat, care s-a clasat pe treapta a doua a podiumului. Smiley si Alexandru au pregatit un moment special si au dedicat cate un vers fiecarui antrenor scrie stirileprotv

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.