Veşti bune pentru şoferi! Cum puteţi scăpa de taxele inutile

Postat la 08 septembrie 2016 147 afişări

Veşti bune pentru şoferi! Cum puteţi scăpa de taxele inutile

Deputatul PMP Petru Movilă a depus la Parlament un act normativ prin care se cere eliminarea RCA pentru acei posesori de maşini care au încheiată şi o asigurare de tip CASCO. Iniţiativa deputatului vine în ajutorul românilor şi a transportatorilor care sunt nemulţumiţi de valoarea mare a taxei de răspundere civilă auto.

Deputatul spune că nu este normal ca cei care au încheiată o poliţă de tip CASCO, care acoperă pagubele survenite în urma unui accident, să mai plătească şi RCA, şi că, practic, în momentul de faţă cei care sunt în această situaţie plătesc două asigurări pentru acelaşi autovehicul. ”Dacă proprietarul maşinii încheie o poliţă de tip CASCO atunci acesta nu mai are nevoie şi de RCA, întrucât prima asigurare este suficientă pentru a acoperi pagubele survenite dintr-un accident.

Nu este normal ca omul să plătească două asigurări pentru aceeaşi maşină”, a declarat pentru Libertatea iniţiatorul legii deputatul PMP Petru Movilă. Mai mult, Movilă cere în lege ca asigurarea obligatorie auto să fie suspendată atunci când autovehicolul este imobilizat, din diverse cauze, explicând că maşina respectivă nu are cum să producă accidente sau alte daune dacă este imobilizată. Plata va fi suspendată pe toată perioada în care autovehicolul nu este în stare de funcţionare. Movilă spune că nu este just ca cineva să plătească pentru ceva care nu funcţionează şi nu produce pagube.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz/

Deputatul PMP Petru Movilă a depus la Parlament un act normativ prin care se cere eliminarea RCA pentru acei posesori de maşini care au încheiată şi o asigurare de tip CASCO. Iniţiativa deputatului vine în ajutorul românilor şi a transportatorilor care sunt nemulţumiţi de valoarea mare a taxei de răspundere civilă auto. Deputatul spune că nu este normal ca cei care au încheiată o poliţă de tip CASCO, care acoperă pagubele survenite în urma unui accident, să mai plătească şi RCA, şi că, practic, în momentul de faţă cei care sunt în această situaţie plătesc două asigurări pentru acelaşi autovehicul. ”Dacă proprietarul maşinii încheie o poliţă de tip CASCO atunci acesta nu mai are nevoie şi de RCA, întrucât prima asigurare este suficientă pentru a acoperi pagubele survenite dintr-un accident. Nu este normal ca omul să plătească două asigurări pentru aceeaşi maşină”, a declarat pentru Libertatea iniţiatorul legii deputatul PMP Petru Movilă. Mai mult, Movilă cere în lege ca asigurarea obligatorie auto să fie suspendată atunci când autovehicolul este imobilizat, din diverse cauze, explicând că maşina respectivă nu are cum să producă accidente sau alte daune dacă este imobilizată. Plata va fi suspendată pe toată perioada în care autovehicolul nu este în stare de funcţionare. Movilă spune că nu este just ca cineva să plătească pentru ceva care nu funcţionează şi nu produce pagube.

Veşti bune pentru şoferi! Cum puteţi scăpa de taxele inutileDeputatul PMP Petru Movilă a depus la Parlament un act normativ prin care se cere eliminarea RCA pentru acei posesori de maşini care au încheiată şi o asigurare de tip CASCO. Iniţiativa deputatului vine în ajutorul românilor şi a transportatorilor care sunt nemulţumiţi de valoarea mare a taxei de răspundere civilă auto. Deputatul spune că nu este normal ca cei care au încheiată o poliţă de tip CASCO, care acoperă pagubele survenite în urma unui accident, să mai plătească şi RCA, şi că, practic, în momentul de faţă cei care sunt în această situaţie plătesc două asigurări pentru acelaşi autovehicul. ”Dacă proprietarul maşinii încheie o poliţă de tip CASCO atunci acesta nu mai are nevoie şi de RCA, întrucât prima asigurare este suficientă pentru a acoperi pagubele survenite dintr-un accident. Nu este normal ca omul să plătească două asigurări pentru aceeaşi maşină”, a declarat pentru Libertatea iniţiatorul legii deputatul PMP Petru Movilă. Mai mult, Movilă cere în lege ca asigurarea obligatorie auto să fie suspendată atunci când autovehicolul este imobilizat, din diverse cauze, explicând că maşina respectivă nu are cum să producă accidente sau alte daune dacă este imobilizată. Plata va fi suspendată pe toată perioada în care autovehicolul nu este în stare de funcţionare. Movilă spune că nu este just ca cineva să plătească pentru ceva care nu funcţionează şi nu produce pagube.

Veşti bune pentru şoferi! Cum puteţi scăpa de taxele inutile

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.