Veşti bune pentru şoferi: Anunţul făcut de DRPCIV pe care trebuie să-l ştie toţi şoferii şi posesorii de autovehicule

Autor: Alexandru Nanu Postat la 23 aprilie 2023 188 afişări

Veşti bune pentru şoferi:  Anunţul făcut de DRPCIV pe care trebuie să-l ştie toţi şoferii şi posesorii de autovehicule

Direcţia Generală Permise De Conducere Şi Înmatriculări a operaţionalizat, începând cu luna martie 2023, un serviciu de Cloud Voice, astfel încât cei interesaţi să poată beneficia mai uşor, în mod direct, de informaţiile de care au nevoie, conform unui comunicat din această lună al instituţiei.

Direcţia Generală Permise de Conducere şi Înmatriculări este organ de specialitate al administraţiei publice centrale, cu personalitate juridică, care funcţionează în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, înfiinţată prin reorganizarea Serviciului central regim permise de conducere şi certificate de înmatriculare din structura Ministerului Internelor şi Reformei Administrative şi care exercită competenţele ce îi sunt date prin lege cu privire la organizarea şi coordonarea activităţii de evidenţă şi eliberare a permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare şi a plăcilor cu numere de înmatriculare.

“Având în vedere preocuparea continuă a Direcţiei Generale Permise de Conducere şi Înmatriculări prentru implementarea celor mai bune soluţii tehnice, prin care să asigure cetăţenilor serviciile oferite la cele mai înalte standarde, pentru a facilita transmiterea informaţiilor de interes public, începând cu luna martie 2023 a fost operaţionalizat un serviciu de Cloud Voice, astfel încât cei interesaţi să poată beneficia mai uşor, în mod direct, de informaţiile de care au nevoie”, conform comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.