Veste tristă pentru fanii Iris: Cristi Minculescu părăseşte trupa

Postat la 28 august 2012 15 afişări

Cântăreţul Cristi Minculescu, solistul legendarei trupe Iris, va părăsi formaţia, fiind înlocuit, din data de 3 septembrie a acestui an, de Toni Şeicărescu, informează pagina oficială de Facebook a artiştilor.

"Comunicat oficial: Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul Iris. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu", se arată în anunţul de pe Facebook semnat "Trupa Iris". Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5. Până la ora difuzării acestei ştiri, membrii formaţiei Iris nu au putut fi contactaţi. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Capitală. Noul album - "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani" - a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iris,
cristi minculescu,
retragere,
trupa
/actualitate/veste-trista-pentru-fanii-iris-cristi-minculescu-paraseste-trupa-9988834
9988834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.