Veste pentru şomeri. Cum îşi vor câştiga pe viitor indemnizaţia de şomaj

Postat la 11 iunie 2015 18242 afişări

Veste pentru şomeri. Cum îşi vor câştiga pe viitor indemnizaţia de şomaj

Deputaţii au decis, miercuri, ca şomerii sau beneficiarii de venit minim garantat să fie angajaţi cu contract individual de muncă pe cel mult un an pentru prestarea unor activităţi de interes ale comunităţilor locale, banii pe care îi vor primi fiind din bugetul de şomaj.

Proiectul, iniţiat de deputatul UDMR Marton Arpad, a fost adoptat cu 288 voturi "pentru" şi o abţinere şi prevede că şomerii sau beneficiarii de venit minim garantat vor fi angajaţi cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, de cel mult un an, vor primi un venit de bază, iar perioada respectivă va fi considerată vechime în muncă, pentru executarea unor lucrări sau activităţi de interes ale comunităţii locale.

Cum îşi vor câştiga şomerii indemnizaţia de şomaj

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
indemnizatie,
somaj,
someri
/actualitate/veste-pentru-someri-cum-isi-vor-castiga-pe-viitor-indemnizatia-de-somaj-14436748
14436748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.