Veniturile Star Storage au crescut cu 46% în 2012 până la 22 mil. euro

Autor: Anca Barbulescu Postat la 04 februarie 2013 55 afişări

Furnizorul de soluţii de stocare, arhivare şi management al documentelor Star Storage a înregistrat afaceri de peste 22 de milioane de euro în 2012, în creştere cu 46% comparativ cu anul precedent.

"Anul 2012 a fost unul dificil, marcat de pesimism, de criza economică internaţională şi de condiţii neprielnice pentru mediul de afaceri din România. Pentru Star Storage însă, 2012 a fost unul excepţional, pentru că am obţinut rezultate financiare remarcabile", a declarat Cătălin Păunescu, managing director Star Storage.

Strategia Star Storage pentru anul 2013 presupune creşterea competivităţii prin continuarea investiţilor în tehnologie de ultimă generaţie şi în creşterea capacităţii de producţie, segmentate pe diviziile Star Storage: infrastructură şi cloud - dezvoltarea unui nou centru de date la Cluj şi extinderea serviciilor de cloud şi data center; arhivare electronică - dezvoltarea centrului de arhivare electronică şi depozitare securizată a documentelor pe hârtie; producţie documente şi comunicare personalizată - dezvoltarea capacităţilor centrului de producţie documente; soluţii de business şi soluţii geospaţiale.

"Pentru anul 2013 avem planuri cel puţin la fel de ambiţioase ca şi până acum, deoarece ne dorim să ne menţinem poziţia în piaţă, dar şi să ne concentrăm pe dezvoltarea de soluţii şi servicii perfect adaptate nevoilor clienţilor de tip întreprinderi mici şi mijlocii", a mai spus Păunescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Venituri,
Star Storage,
euro
/actualitate/veniturile-star-storage-au-crescut-cu-46-in-2012-pana-la-22-mil-euro-10541234
10541234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.