Veniturile eMAG au atins 1 miliard de euro

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 mai 2019 117 afişări

Pe fondul dezvoltării accelerate, grupul eMAG a obţinut o creştere cu 17,5% a veniturilor comparativ cu anul precedent, până la 4,77 miliarde de lei.

Veniturile eMAG au atins 1 miliard de euro

Rezultatele au fost susţinute de extinderea ofertei de produse, de creşterea numărului de clienţi în toată regiunea şi de investiţiile în oameni, logistică, tehnologie şi dezvoltare internaţională.

 

„Creşterea gamei de produse şi îmbunătăţirea serviciilor de plată şi livrare au generat o creştere a numărului de clienţi şi a cifrei de afaceri. Vom continua să ne dezvoltăm prin investiţii în tehnologie, potenţialul este mare, atât în România cât şi în regiune”, a spus Tudor Manea, vicepreşedinte eMAG. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
venituri,
crestere,
dezvoltare,
fond,
grup,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.