Venituri de 30 de milioane de lei pentru un jucător din piaţa sistemelor de securitate

Autor: Andra Stroe Postat la 04 februarie 2020 726 afişări

Venituri de 30 de milioane de lei pentru un jucător din piaţa sistemelor de securitate

Spy Shop, magazinul online de sisteme de securitate cu cea ma diversificata gamă de produse, a avut o cifra de afaceri de 30 de milioane de lei în 2019, în creştere cu peste 50% faţă de anul precedent.

Cerinţa tot mai mare în piaţă pentru sistemele de securitate, supraveghere video şi control acces, alături de eforturile susţinute din partea echipei privind creşterea notorietăţii brandului şi fidelizarea clienţilor, au contribuit decisiv la această evoluţie. Pe lângă aceşti doi facturi, o contribuţie majoră o are şi diversitatea produselor, ajutând astfel clientul să-şi facă toate cumpărăturile dintr-un singur loc, magazinul având o gamă completă de echipamente şi accesorii pentru toate tipurile de produse de securitate: camere de supraveghere, DVR-uri, hard disk-uri, cabluri, accesorii de conectică, accesorii de montaj, acest lucru fiind valabil şi pentru sistemele de alarmă antiefracţie, automatizări pentru porţi, videointerfoane şi control acces, antiincediu etc.

De asemenea, produsele din gama de spionaj au o cerere foarte mare în piaţă, Spy Shop avand exlusivitate la cei mai importati producatori de astfel de echipamente din lume.

Vânătorii, pescarii şi cei pasionaţi de astronomie au şi ei un aport crescut în volumul vânzarilor, echipamentele de observare cu night vision şi termoviziune fiind cele mai vândute la nivel naţional, atât pentru consumatorul final cât şi pentru redistribuitori, brandul Pulsar fiind lider la capitolul vânzări pe plan european. Dezvoltarea brandului propriu de echipamente de supraveghere video, Acvil, care va continua şi în anul 2020, e un obiectiv major pentru companie, îmbunătăţirea continuă a produselor şi promovarea lor vor facilita creşterea ciferi de afaceri în anul curent.

„Având în vedere că suntem distribuitori pentru un numar tot mai mare de echipamente şi sisteme de securitate, un alt obiectiv important pentru anul 2020 este intrarea pe piaţa de distribuţie şi dezvoltarea reţelei B2B. Totodată, din obiectivele majore pentru anul 2020 mai fac parte şi deschiderea celui mai mare showroom de sisteme de securitate din România, în Timişoara, cu o suprafaţă de peste 100 mp, unde vor fi expuse cele mai noi şi performante produse şi totodată vor putea fi deserviţi mai mulţi clienţi, atât de către consilierii de vânzări, cât şi o zonă de self order unde clienţii îşi pot plasa singuri comenzile şi le vor putea ridica instant.” a declarat Sergiu Dangulea, CEO Spy Shop.

Aducerea de noi produse pe piaţa din România, optimizarea proceselor din cadrul companiei, aportul susţinut de creşterea a notorietăţii brandului şi oferirea unor servicii premium, e de aşteptat să contribuie la o creştere a numărului de clienţi şi majorarea cu 40% a cifrei de afaceri în 2020.

Spy Shop este unul dintre principalele magazine online de sisteme de securitate şi supraveghere video, înfiinţat în anul 2009, cu sediul în Timşoara. Magazinul are listate în jur de 50.000 de produse din categorii precum supraveghere video, sisteme alarmă antiefracţie, automatizări porţi, antiincendiu, interfoane şi videointerfoane, control acces, echipamente optice şi spionaj. Spy Shop işi desfăşoară activitatea în principal prin intermediul platformei online, dar şi în magazinul fizic din Timişoara, cât şi prin reţeaua de distribuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cifra de afaceri,
echipamente,
venituri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.