Vela, mulţumit de respectarea regulilor. Ministrul anunţă pentru marţi „o acţiune” specială

Autor: Andreea Tobias Postat la 20 aprilie 2020 1734 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declară mulţumit de felul în care românii au înţeles să respecte regulile: „Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment”.

Vela, mulţumit de respectarea regulilor. Ministrul anunţă pentru marţi „o acţiune” specială

Vela mulţumeşte, într-un mesaj pe Facebook, pentru urările de Paşte, spunând că „au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare”.

„Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect şi patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă şi vă spun din suflet MULŢUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost şi suntem o mare echipă care luptă pentru acelaşi scop, iar dumneavoastră aţi înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii faţă de cetăţeni şi faţă de România”, scrie ministrul.

În plus, acesta anunţă „o acţiune” pentru a rămâne în dialog cu cetăţenii: „Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici şi pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vela,
mesaj,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.