Vedete din industria muzicală românească susţin protestele: ''Ticăloşia trebuie să aibă un sfârşit''

Postat la 01 februarie 2017 709 afişări

Numeroase vedete din industria muzicală românească şi-au exprimat miercuri pe Facebook susţinerea pentru protestele antiguvernamentale, unii dintre ei fiind prezenţi la mitingul din Piaţa Victoriei.

 Vedete din industria muzicală românească susţin protestele: ''Ticăloşia trebuie să aibă un sfârşit''

Smiley - ''ACASĂ este locul meu şi al nostru. Aici plângem, râdem şi visăm, aici ar trebui să avem încredere că ne poate fi cel mai bine, că nu e loc pentru abuzuri şi sfidări. Acasă am crescut şi am fost educat să nu mint şi să nu fur. Să nu fiu agresiv şi să respect. Vecinii mei erau la fel, că majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut apoi. Români bine-crescuţi. Oameni corecţi, optimişti şi implicaţi. Noi suntem România!''

Dan Teodorescu (Taxi) - ''M-am gândit întotdeauna că dacă o s-ajung să port nişte colanţi de-ai nevesti-mii înseamnă că am băut prea mult. Nu m-am gândit niciodată că o s-ajung să-i port, pe sub izmene şi blugi, ca să rezist în stradă''.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.