Vânătorul care l-a împuşcat mortal pe primarul din Tătuleşti, pus sub control judiciar

Postat la 10 ianuarie 2016 171 afişări

Vânătorul care l-a împuşcat mortal pe primarul comunei Tătuleşti, Lucian Istrate, a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, anunţă reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, citaţi de Agerpres.

Vânătorul care l-a împuşcat mortal pe primarul din Tătuleşti, pus sub control judiciar

Potrivit sursei citate Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă că în acest caz se efectuează urmărire penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Procurorii au fost sesizaţi de poliţiştii din Scorniceşti despre faptul că sâmbătă, în jurul orei 11,00, o persoană a fost împuşcată mortal la o partidă de vânătoare care avea loc pe Fondul de Vânătoare nr. 9 din Tătuleşti. Urmărirea penală în cauză a fost începută iniţial pentru infracţiunea de omor şi ulterior a fost dispusă schimbarea încadrării juridice în ucidere din culpă.

Procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de autorul infracţiunii, ţinând cont de gravitatea faptei, modalitatea de comitere şi de urmări.

Cititi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanatorul-care-l-a-impuscat-mortal-pe-primarul-din-tatulesti-pus-sub-control-judiciar-14960684
14960684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.