LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cumperi o casă, primeşti un Lamborghini gratis. Nu este o glumă, ci o metodă de promovare a unui dezvoltator imobiliar

Postat la 11 ianuarie 2016 3245 afişări

Cumperi o casă, primeşti un Lamborghini gratis. Nu este o glumă, ci o metodă de promovare a unui dezvoltator imobiliar

Nu este o glumă, ci o metodă de promovare a dezvoltatorului imobiliar Damac. Clienţii care achiziţionează vile sau apartamente (care au un preţ de pornire de 188.401 de dolari) primesc un Lamborghini Huracan, BMW 730i, BMW x6 xDrive 35i şi alte automobile de lux, în funcţie de ce proprietate este achiziţionată, informează site-ul rushlane.com

Promoţia a început pe 1 ianuarie 2016 şi se termina pe 1 februarie 2016. În funcţie de preţul de vânzare al proprietăţii, automobilul oferit diferă. în cazul celor mai scumpe case, aflate pe "palmierul" artificial Palm Jumeirah, cumpărătorii vor găsi în garaj un Lamborghini Huracan.

Clienţii îşi primesc automobilele dacă plătesc cel puţin 20% din preţul proprietăţii achiziţionate.

Promoţia nu este nouă, Damac făcând acelaşi lucru şi anul trecut când a oferit un Lamborghini Aventador pentru clienţii săi.

Damac Properties a vândut până acum în Dubai peste 14.000 de locuinţe, alte 35.000 fiind în costrucţie (septembrie 2015). 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cumperi-o-casa-primesti-un-lamborghini-gratis-nu-este-o-gluma-ci-o-metoda-de-promovare-a-unui-dezvoltator-imobiliar-14959469
14959469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.