Valeriu Gheorghiţă: vaccinul este gratuit, nu se schimbă strategia de vaccinare

Autor: Petru Mazilu Postat la 25 mai 2021 45 afişări

Medicul Valeriu Gheorghiţă susţine că nu s-a pus problema de a schimba strategia de vaccinare. Gheorghiţă a mai spus că vaccinul este gratuit şi astfel va rămâne în următoarea perioadă.

Valeriu Gheorghiţă: vaccinul este gratuit, nu se schimbă strategia de vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat marţi că nu se pune problema schimbării strategiei de vaccinare răspunzând unei întrebări despre posibilitatea comercializării vaccinurilor anti-COVID.

„Campania de vaccinare actuală are principii clare, unul dintre ele este că vaccinul este gratuit. Nu s-a pus problema de a schimba strategia de vaccinare. Peste ani de zile, nu se ştie, vaccinarea anti-COVID va face parte din programul naţional de vaccinare în toate ţările. Fiecare stat îşi va stabili strategia”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Discuţiile au apărut după ce preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comparat campania de vaccinare anti-COVID cu cea antigripală. Orban a spus că după ce în Româia se va atinge imunitatea de grup, este posibil ca vaccinurile să fie făcute contra cost.

Ulterior, Ludovic Orban a fost contrazis de premierul Florin Cîţu care a spus că românii care vor să se vaccineze nu vor plăti nimic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
valeriu gheorghiţă,
vaccin,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.