Valentine`s Day în Transilvania - Oferte la hoteluri şi cină romantică într-un tramvai - FOTO

Postat la 14 februarie 2016 51 afişări

Valentine`s Day în Transilvania - Oferte la hoteluri şi cină romantică într-un tramvai - FOTO

Hotelierii şi mall-uri din oraşele Transilvaniei îi aşteaptă, duminică, pe îndrăgostiţi cu oferte speciale, cuplurile având ocazia să aleagă, la Bistriţa, pachete wellness precum “Just Love” sau "Love 2 love”, iar la Timişoara să servească o cină romantică în singurul tramvai restaurant din ţară.

Agenţiile de turism, restaurantele, hotelurile şi cluburile din Bistriţa s-au întrecut în oferte pentru a marca Ziua Îndrăgostiţilor. Cea mai variată ofertă vine din partea unui complex de cinci stele care a pregătit patru pachete deosebite pentru această zi. Cel mai ieftin pachet - „Just Love” – costă 126 de lei şi include o experienţă wellness, îndrăgostiţii având ocazia să profite nelimitat de piscină, jacuzzi şi saună, urmând să fie delectaţi cu şampanie şi fructe şi serviţi cu un desert deosebit - „Fondant au ciocolat”, iar cel mai scump pachet, de 820 de lei, este „Luxurios love", care presupune cazare într-o cameră de lux a complexului, piscină, cină romantică în acorduri de saxofon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valentine-s-day-in-transilvania-oferte-la-hoteluri-si-cina-romantica-intr-un-tramvai-foto-15074510
15074510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.