Valentine's Day în Capitală: speed-dating, căsătorii, concerte, cadouri, meniuri personalizate

Postat la 13 februarie 2013 48 afişări

Varianta occidentală a Zilei îndrăgostiţilor - Valentine's Day - este sărbătorită anul acesta în Bucureşti cu o bogată ofertă de cadouri tematice, concerte romantice, speed-dating, căsătorii temporare şi meniuri personalizate.

Petrecerile de Ziua îndrăgostiţilor au început încă de pe 6 februarie, cu tradiţionalul turneu Antivalentine's Day susţinut de trupa Ţapinarii prin mai multe oraşe din ţară, care se va încheia joi, în Club A din Bucureşti. Alături de artiştii care îşi lansează cu această ocazie şi noul disc "Visul românesc" - la care au contribuit Ada Milea, Fără Zahăr, Alina Manole şi Cosmin Vaman -, pe scenă va fi şi actorul de comedie George Bonea. Acesta va oferi publicului "o doză" de stand up comedy.

Sub sloganul "Să iubeşti în Bucureşti", Apa Nova invită bucureştenii în Piaţa Universităţii, joi, între orele 17.00 şi 20.00. Aici, îndrăgostiţii pot câştiga o rochie de mireasă/ de gală pentru ea şi un costum de mire/ de gală pentru el. Cuplurile însetate de dragoste sunt invitate să participe la o serie de teste sub supravegherea atentă a lui Doctor Love, Cupidonul evenimentului, şi a asistenţilor săi, doctori specialişti în ştiinţa iubirii. Doctor Love va diagnostica dragostea în urma unor probe distractive - dans, pentru a vedea dacă participanţilor li se aprind călcâiele, şi o vizită la cardiolog, pentru a vedea cât de tare le bate inima unul pentru celălalt.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valentine's Day,
Capitală,
speed-dating
/actualitate/valentine-s-day-in-capitala-speed-dating-casatorii-concerte-cadouri-meniuri-personalizate-10559180
10559180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.