Vadim Tudor, acuzat de fostul asistent de la PE ca i-a incasat salariul, 40.000 de euro

Postat la 05 iulie 2011 11 afişări

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la Parchetul Inalte Curtii Supreme si Justitie (ICCJ) de fostul sau asistent Cezar Marin, de la Parlamentul European, care sustine ca politicianul i-ar fi incasat salariul, plangerea fiind inregistrata marti de catre procurori.

Potrivit lui Cezar Catalin Marin, liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, i-ar fi incasat salariul in perioada august 2009-iunie 2011.

Corneliu Vadim Tudor neaga orice acuzatie si invoca o comanda politica de compromitere a sa.

Fostul asistent al liderului PRM sustine ca politicianul i-ar fi falsificat semnatura pe contractul de munca depus la Parlamentul European si pe statele de plata, incasand in locul sau aproximativ 40.000 euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vadim Tudor,
PE,
asistent
/actualitate/vadim-tudor-acuzat-de-fostul-asistent-de-la-pe-ca-i-a-incasat-salariul-40-000-de-euro-8442323
8442323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.